Personal coaching

Als Directeur of DGA ben je vaak alleen in het nemen van beslissingen. Dag in dag uit moet je keuzes maken: van operationeel tot strategisch. Meningen genoeg en meestal ook (te) veel abstracte data. Maar wat is goed voor de business? Klant of Directie? Toegeven aan de druk van je eigen MT? Uitstellen of in het diepe springen? Rationeel blijven of toch je gevoel volgen?

Het zou helpen als je een ervaren persoon zonder verborgen agenda en die weet waar hij over praat met je zou kunnen klankborden. Vaak genoeg heb je de juiste oplossing al voor ogen maar door er over te praten, commentaar of tegenwerpingen te krijgen of alleen maar empathie te ervaren kan groot verschil in de kwaliteit van je keuze maken.

Maar met wie praten:

  • Je CEO, bestuurder of Commissaris? Zij verwachten oplossing van jou! Geen twijfels of “ja maar’s”.
  • Je collega managers? Zij hebben hun eigen agenda’s en het kost je mogelijk later een “quid pro quo”.
  • Je netwerk? Misschien voor referenties maar niet om confidentiële informatie te delen.

De oplossing

the solution

MyPersonalCoach geeft jou je eigen persoonlijke coach, ervaren in jobs zoals die van jou, met wie je vrij van gedachten kunt wisselen: open, eerlijk, confidentieel en gefocust op jouw succes.
Met je persoonlijk coach kun je over nagenoeg alle onderwerpen praten: mens- en organisatie issues, financiële onderwerpen, technische keuzes en persoonlijke dilemma’s. Het alleen maar praten over een onderwerp is vaak genoeg om zelf een beter perspectief te krijgen. Maar de coach kan ook direct advies of zelfs een compleet afwijkend alternatief aandragen. Soms kan hij uit jouw naam praten met betrokkenen, zoekend naar verborgen elementen die onderdeel van de oplossing zouden kunnen zijn.

Het is geen zwakte om hulp te zoeken bij een coach. In andere delen van de maatschappij is de personal coach is gangbare oplossing. Politici, topatleten, media mensen en captains of industry weten dat investeren in de juiste personal coach zich met rente zal terugbetalen.

Het formaat van MyPersonalCoach is gebaseerd op een abonnement voor een bepaalde periode aangaande regelmatige meetings op jouw kantoor of ander locatie van keuze. Aanvullend kan de coach gebeld worden voor korte vragen of uitgenodigd worden voor extra sessies over issues die direct aandacht behoeven en niet kunnen wachten tot een volgende reguliere sessie. Optionele activiteiten zoals het beoordelen van rapporten, deelnemen aan en observeren van meetings, gedetailleerde analyse en advies, team coaching, het interviewen van kandidaten, etc. kunnen separaat overeengekomen worden.

Voordelen

personal coaching - the benefits

Jouw voordelen van MyPersonalCoach zijn helder: altijd toegang tot je eigen persoonlijke senior adviseur, onafhankelijk en confidentieel, gewapend met achtergrondkennis over jouw specifieke situatie. Voegt waarde toe aan jouw als persoon, de kwaliteit van jou in je functie en het functioneren van jouw organisatie.

Personal coaching kan alleen werken als er een “klik” is tussen gecoachte en coach. Jouw risico is in eerste instantie beperkt tot een intake van een uur om gezamenlijk vast te stellen wat de toegevoegde waarde van een coaching relatie zou moeten zijn en of er een persoonlijke match met de voorgestelde coach is. Daarna sluit je een in tijd beperkt contract met automatische verlenging totdat jij of je coach vinden dat doorgaan niet meer zinvol is.

Investering

personal coaching - the investment

Jouw investering is transparant: een fixed price vooraf voor de reguliere coaching sessies en declaraties zonder verrassingen voor overeengekomen additionele activiteiten. Interesse om jouw eigen personal coach te hebben? Investeer 1 uur van je kostbare tijd in een meeting met een oprichter van Results2Match waarin we samen kunnen vaststellen dat, naast de noodzakelijke toegevoegde waarde, we een persoonlijke “match” zien als basis voor een vruchtbare coaching relatie. Contacteer ons voor een afspraak.


Back to top