Over ons

Een bedrijf runnen is een dagelijks balanceren van interne en externe druk: klant vs medewerker, prijs vs performance en resultaat vs duurzaamheid. De rol van de senior managers die deze bedrijven leiden is complex, vaak eenzaam en zeker dynamisch.

De oprichters van Results2Match hebben gedurende vele jaren moeten constateren dat echte hulp voor senior executives moeilijk te vinden is. Business collega’s hebben hun eigen uitdagingen en agenda’s, oneindige aantallen consultants bieden hun hulp aan maar zijn nooit echt onafhankelijk en bieden meestal weinig waar voor hun geld.

Results2Match wil bedrijfseigenaren en senior executives helpen om business, technische en organisatorische uitdagingen te adresseren door te luisteren en daarna helder, onafhankelijk advies te geven. Van ondernemer-tot-ondernemer en zonder verborgen agenda.

De oprichters

Hans van Nes “No pain, no change; no change no money”

Hans van Nes is een zeer ervaren senior manager met een breed spectrum van interesse en 30 jaar internationale ervaring in het topsegment van het leveren van ICT-oplossingen.

Het bouwen of herstructureren van organisaties of business units, hetzij als resultaat van fusie hetzij van binnen uit, zijn een rode draad in zijn carrière. Het selecteren, coachen en motiveren van mensen en teams zijn hierbij voor hem een belangrijk aspect. Maar altijd in balans met het realiseren van doelstellingen en het managen van kosten en resultaten.

Kernwaarden (alfabetisch)

aansprakelijkheid, architecturen, business solutions, C-level manager, change manager, coach, communicatie, entrepreneur, innovatie, power, respect & vertrouwen, omzet groei, teamspeler, visie.

Lees meer…

Hans Lodder “een dag niet geleerd is een dag niet geleefd!”

Hans Lodder is sinds 1976 werkzaam in business and ICT roles. Met de primaire insteek als business consultant maakt hij regelmatig uitstapjes naar opdrachten in IT-architectuur and IT-projecten.

De rode draad in zijn rollen en opdrachten vormt het streven naar constante bedrijfsprocesverbetering, hetzij als gericht doel of als een onderdeel van een groter veranderingsprogramma. Altijd analyserend wat de 'Ist' situatie is en op weg naar de gewenste 'Soll' toekomst. Consistente implementatie en risk management, via een controleerbare stap-voor-stap aanpak, zijn onderdeel van zijn handelsmerk.

Kernwaarden (alfabetisch)

Business analist, business verbetering, change consultant, helicopter view, innovator, multidisciplinair, management consultant, P&L lijnmanager.

Lees meer…

Community

De Results2Match community vind zijn oorsprong in de vele relaties die de oprichters gedurende hun loopbaan van meer dan 30 jaar hebben opgebouwd. Lang voor dat social networks in de mode kwamen was Results2Match al bezig met het matchen van vraag en aanbod op het gebied van kwalitatief hoogwaardige resources en oplossingen. Hierdoor is een netwerk opgebouwd van mensen en organisaties die elkaar kennen en vertrouwen.
Hoewel vaak zeer verschillend qua achtergrond, hebben de community leden een aantal gemeenschappelijke aspecten:

  • Onafhankelijkheid
  • Kwaliteit
  • Drive

Omdat de onafhankelijkheid voor ons een sleutel element is, kunnen community leden onder de vlag van Results2Match worden ingezet maar vaker zullen zij onder eigen naam en rekening optreden.

Partners

Echte onafhankelijkheid beperkt automatisch de mogelijkheden van formele partnerships. Om deze reden zoeken wij dan ook niet naar “papieren partnerships”. Maar als jouw issue of omstandigheden een oplossing rechtvaardigen van een specifieke aanbieder of leverancier, zullen we zeker met deze partijen samenwerken om jouw het best mogelijke resultaat te geven. Wij noemen dit case-by-case partnerships: het realiseren van de beste oplossing voor jouw issue. We discrimineren hierbij niet op omvang of herkomst van de leveranciers: alleen de kwaliteit, vastgesteld door de verzamelde ervaring van de Results2Match community, telt.


Back to top