Ons aanbod

Dit zijn de diensten die we aanbieden om de kwaliteit van jouw output als manager, en daarmee de output van jouw bedrijf, te verbeteren.

De diensten zijn gericht op het oplossing van specifieke uitdagingen. Maar ze hebben allen het DNA van Results2Match gemeen: pragmatisme, focus op de essentie en de drive om resultaat te halen.

De weerbarstige praktijk kan haar eigen regels stellen. Daarom zullen wij als u specifieke uitdaging hierom vraagt die delen of combinaties van onze diensten aanbieden die daarbij het best matchen.

Als Directeur of DGA ben je vaak alleen in het nemen van beslissingen. Dag in dag uit moet je keuzes maken: van operationeel tot strategisch. Meningen genoeg en meestal ook (te) veel abstracte data. Maar wat is goed voor de business? Klant of Directie? Toegeven aan de druk van je eigen MT? Uitstellen of in het diepe springen? Rationeel blijven of toch je gevoel volgen?

De keus is gemaakt: de verandering moet worden ingevoerd. Maar het is soms lastig dit te doen met de manager waarvan je hebt vastgesteld dat deze onderdeel van het probleem was. Vaak helpt het om een verse kracht in te zetten die de uitvoering ter hand kan nemen en parallel de structuur en de mensen kan neerzetten voor een meer permanente oplossing. Maar dan wel graag iemand die je kan vertrouwen. Logisch dat wij als personal coaches ook worden gevraagd als interim manager op te treden.

De proces- uitvoering bepaalt het resultaat van een organisatie. Als de resultaten achterblijven is een gefocuste analyse nodig, gevolgd door heldere keuzes, en een gedreven implementatie om te voorkomen dat de markt of anderen gaan ingrijpen. Vanuit onze coaching praktijk wordt soms ook gevraagd om bedrijfsprocessen te helpen verbeteren. Anders dan andere management consultant organisaties doen we dit niet door het schrijven van dikke rapporten en het schrijven van ontelbare uren maar zetten ook hier een pragmatisch instrumentarium in.

lees meer op onze internationale site…


Back to top