Focus: Jij

Jouw rol als manager is zwaar genoeg: geen uur zonder beslissingen te moeten nemen, nooit precies en tijdig de juiste informatie om te kunnen beslissen. En altijd balancerend tussen de belangen van de operatie en klanten, aandeelhouders en personeel, kosten en opbrengsten.

Wij van Results2Match willen jou helpen bij het managen van deze uitdagingen: onafhankelijk en met een duidelijke mening, alleen geïnteresseerd in overdracht van kennis en ervaring, niet bang om de confrontatie aan te gaan en altijd met een focus op jou en je organisatie.

Hans van Nes en Hans Lodder zijn Results2Match gestart omdat zij te veel organisaties en projecten tegenkwamen die door slechte aannames, slechte keuzes en slecht management in de problemen kwamen, vaak tegen torenhoge kosten. Hun drive is het middels personal coaching helpen van senior management om dergelijke problemen te voorkomen. Niet door de manager aan te vallen of te vervangen maar door als klankbord naast de manager te gaan staan waardoor deze zelf betere beslissingen kan nemen. Door het aanbieden van proces-optimalisatie diensten kan de coaching worden ondersteund met diepere analyses en het aandragen van gedetailleerde oplossingen. Soms uitgevoerd door de coach zelf, soms juist ook niet om de vermenging van rollen te voorkomen. Om bedrijven de gekozen verandering ook echt te laten maken, kwam natuurlijk ook de vraag naar interim management en zo werd dit het derde focus gebied van Results2Match.

Samen met hun grote international netwerk van onafhankelijke ervaren professionals, bieden zij een pragmatische set van oplossingen aan die jouw business uitdagingen kunnen oplossen.

Hoewel we je zouden kunnen helpen, zoek geen contact met Results2Match als:

  • Je mensen zoekt die het altijd met je eens zullen zijn.
  • Je bevestiging zoekt middels “50-pagina-alibi-documenten".
  • Je op zoek bent naar "een 13-in-een-dozijn business consultant".

Maar neem zeker wel contact op met Results2Match als:

  • Je klaar bent om open te praten met een collega entrepreneur en senior manager.
  • Je op zoek bent naar helder, onderbouwd en pragmatisch advies.
  • Je bereid bent om waar nodig (dingen) te veranderen.

Investeer 45 minuten om met ons confidentieel te bespreken welke issues je ‘s nachts wakker houden en naar wat voor oplossing je op zoek bent.

Wij investeren onze tijd in jou en zullen aangeven wat we voor je kunnen doen. Als we geloven dat we je kunnen helpen, vragen we nog 10 minuten extra om overeenstemming te bereiken over investering en gewenst resultaat.

Als we je niet kunnen helpen, dan was de koffie zeker de moeite van jouw bezoek waard en wellicht past het een volgende keer beter. Contacteer ons voor de eerste stap.


Back to top